TP Drogerija d.o.o. - Trgovina na veliko parfimerijskim i kozmetičkim proizvodima
image Pratite nas na:
TP Drogerija d.o.o.
Adresa: Carice Milice 71,35250 Paraćin
Tel: +381 (0) 35/566-152
subota, maj 26, 2018
Brojač poseta

O nama

DROGERIJA je osnovana 1992. godine kao specijalizovana veleprodaja za kozmetiku i parfeme, u vlasništvu porodice Stojanović.
Odlična lokacija, u srcu Srbije, odakle se lako pokrivaju sve destinacije, veoma dobra ponuda, aktuelne cene i profesionalan odnos prema kupcima, doneli su jako dobro poslovanje i veliki broj kupaca iz svih krajeva zemlje.

Fotografija-firme-Drogerija

Promenama na tržištu stekli su se uslovi za promenu poslovanja i od 2004. godine smo krenuli sa maloprodajama – parfimerijama, otvorili smo tri parfimerije u Paraćinu, Jagodini i Kruševcu. Parfimerije su bile u strogom centru, velike kvadrature (preko 80 m2), sa posebnim dizajnom i ekskluzivnim enterijerom, poluselektivne, sa ogromnom ponudom parfema originala, koje smo radili i u veleprodaji.

U potrazi za nekim svojim brendom, 2008. godine, krenuli smo sa sopstvenim uvozom (brendovi Bi-Es i Fabio Verso – toaletne i parfemske vode, dezodoransi, losioni posle brijanja) i distribucijom robe do svojih kupaca. U to vreme smo bili distributeri i ostalih brendova robe široke potrošnje. Oktobra 2009. smo znatno uvećali svoj uvoznički portfolio (brendovi: OXO, See You i Dairy Fun) i posvetili se distribuciji svojih brendova i razvoju prodajne mreže. 2010. godine je krenuo i uvoz manikir setova i veštačkih noktiju a uvozni portfolio se znatno uvećao dogovorom oko uvoza Disney asortimana (po licenci proizvodjača) što je donelo i znatno uvećanje posla. Od marta 2012. smo upotpunili i obogatili našu ponudu kupcima sa brendovima Etruschi, Always Lolita, Fresh&More i bogatom ponudom vlažnih maramica, za bebe i ostale namene i džepnih pakovanja, brend  Optimal. Kompletan prodajni asortiman je pažljivo izabran, sa jako dobrim kvalitetom u svakoj od kategorija proizvoda, kao i najpovoljnijim cenama (u odnosu na kvalitet), primerenim našem tržištu.

IMG 0086Naš cilj je bogat portfolio i kvalitetna pokrivenost i distribucija na celom tržištu Srbije. Želimo da direktno saradjujemo sa svim vrstama prodavnica (hipermarketi, supermarketi, klasične trgovine, hemijske radnje, parfimerije, apoteke, butici za decu, prodavnice igračaka, knjižare itd.) i postanemo njihov bitan partner i pomoćnik u ostvarivanju što veće prodaje i profita u njihovim prodajnim objektima. Za sada smo na dobrom putu, upotpunjujemo prodajnu mrežu gde postoji potreba za našim većim prisustvom i pokrivamo kompletnu teritoriju Srbije.

Prema svojim kupcima smo veoma pošteni, iskreni i principijelni, ali istovremeno i vrlo fleksibilni i spremni da im obezbedimo bezrezervnu podršku i motivaciju, kao i nagradu za ostvarenu saradnju. Naš prodajni tim je u svakom momentu spreman da odgovori na zahteve kupaca, da pruži neophodne informacije i pomogne oko izlaganja i ponude robe krajnjim kupcima. U tu svrhu, svakog meseca imamo drugačije prodajne akcije sa pozamašnim popustima i gratis proizvodima. Trenutno investiramo u prodajnu mrežu, propagandni materijal (katalozi, lifleti, testeri …) i različite stalke za izlaganje robe, kako bi smo se što bolje predstavili krajnjim kupcima u prodajnim objektima naših partnera.

U cilju predstavljanja našeg portfolija redovni smo izlagači na prestižnim sajmovima u Beogradu - sajam kozmetike (2 puta godišnje) i dečiji sajam.