o nama

TP Drogerija ulaz u firmu

DROGERIJA je osnovana 1992. godine kao specijalizovana veleprodaja za kozmetiku i parfeme, u vlasništvu porodice Stojanović. Odlična lokacija, u srcu Srbije, odakle se lako pokrivaju sve destinacije, veoma dobra ponuda, aktuelne cene i profesionalan odnos prema kupcima, doneli su jako dobro poslovanje i veliki broj kupaca iz svih krajeva zemlje.

Promenama na tržištu stekli su se uslovi za promenu poslovanja i od 2004. godine smo krenuli sa maloprodajama – parfimerijama, otvorili smo tri parfimerije SENSI u Paraćinu, Jagodini i Kruševcu. Parfimerije su bile u strogom centru, velike kvadrature (preko 80 m2), sa posebnim dizajnom i ekskluzivnim enterijerom, poluselektivne, sa ogromnom ponudom parfema originala, koje smo radili i u veleprodaji.

U potrazi za nekim svojim brendom, 2008. godine, krenuli smo sa sopstvenim uvozom i distribucijom robe do svojih kupaca. U to vreme smo bili distributeri i ostalih uvoznika, brendova robe široke potrošnje. Oktobra 2009. smo znatno uvećali svoj uvoznički portfolio i posvetili se isključivo distribuciji svojih brendova i razvoju svoje prodajne mreže.

Danas, sa modernim novim objektom u vlasništvu, svojim vozilima i jakom prodajnom mrežom pokrivamo kompletnu teritoriju Srbije i imamo kupce iz svih krajeva zemlje. Raspolažemo bogatim portfolijom kvalitetnih proizvoda, za koje smo ekskluzivni uvoznici i distributeri za teritoriju Srbije.

Kompletan prodajni asortiman je pažljivo izabran, sa jako dobrim kvalitetom u svakoj od kategorija proizvoda, kao i najpovoljnijim cenama (u odnosu na kvalitet), primerenim našem tržištu. Prisustvom na raznim svetskim sajmovima i dalje tražimo čime možemo da proširimo našu ponudu, šta je novo i aktuelno, što bi bilo atraktivno i za naše tržište.

Naš cilj je bogat portfolio i kvalitetna pokrivenost i distribucija na celom tržištu Srbije. Želimo da direktno saradjujemo sa svim vrstama prodavnica (hipermarketi, supermarketi, klasične trgovine, hemijske radnje, parfimerije, apoteke, butici za decu, prodavnice igračaka, knjižare itd.) i postanemo njihov bitan partner i pomoćnik u ostvarivanju što veće prodaje i profita u njihovim prodajnim objektima.

Prema svojim kupcima smo veoma pošteni, iskreni i principijelni, ali istovremeno i vrlo fleksibilni i spremni da im obezbedimo bezrezervnu podršku i motivaciju, kao i nagradu za trud u ostvarivanju saradnje. Naš prodajni tim je u svakom momentu spreman da odgovori na zahteve kupaca, da pruži neophodne informacije i pomogne oko izlaganja i ponude robe krajnjim kupcima. U tu svrhu, svakog meseca imamo drugačije prodajne akcije sa pozamašnim popustima i gratis proizvodima.

U cilju predstavljanja našeg portfolija redovni smo izlagači na prestižnim sajmovima u Beogradu - sajam kozmetike (2 puta godišnje) i dečiji sajam.